TJENESTER

REGNSKAP

Vi tilbyr alle tjenester innen regnskapsføring.

FORRETNINGSFØRSEL

Vi er fleksible når det kommer til løsning, og kan ta hånd om alt fra mindre oppgaver til å være totalleverandør av økonomitjenester for ditt selskap.

ÅRSOPPGJØR

Vi utarbeider og sender inn skattemelding og årsregnskap inkludert noter og årsberetning. Vi bistår også revisor ved revisjon av årsoppgjøret.

LØNNSADMINISTRASJON

Vi kan håndtere alt i forbindelse med lønnskjøring, og sørger for at oppgaver og statistikk til det offentlige blir utarbeidet og levert til rett tid.

UTENLANDSK REPRESENTASJON

Vi har lang og bred erfaring med å være norsk representant for utenlandske kunder, og kan bistå med blant annet regnskapstjenester, etablering av selskap, ansettelse av arbeidstakere og kontakt med norske myndigheter.

KONSULENTBISTAND

Vi dekker et bredt fagfelt og kan bistå med kunnskap om alt fra selskapsetablering, oppkjøp, og generasjonsskifte til budsjetter, analyse, styremøter og generalforsamling.

IT – TJENESTER

Gjennom vårt selskap IT-Works kan vi tilby alt fra on-site drift til komplett outsourcing av IT-Tjenester, rådgivning, sikkerhet, system integrasjon, infrastruktur og skytjenester.

EconPartner har et stort nettverk av rådgivere med ulik og solid kompetanse.

Har du spørsmål? Kontakt oss for ytteligere informasjon.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search